TaxiMu official forum
Have Fun on TaxiMu
  Grupuri  ·  Inregistrare ·    Profil  ·  Mesaje private  ·   Autentificare     

FAQ · Cautare · Membri

Aici v-am explicat cum se fac aripi

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Tutoriale
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
grimmer

grimmer

Data inscrierii: 23/Mar/2007

MesajTrimis: 15/05/2007 21:27    Titlul subiectului: Aici v-am explicat cum se fac aripi Raspunde cu citat (quote)

(-)Ce trebuie sa faci/sa stii/sa ai inainte de a creea aripi

• Sa ai inventarul gol, nu chiar complet, cam jumatate sa fie gol.
  • Sa ai chaos-uri, ceva mai numeroase k nu-tzi iese din prima(doar dak ai noroc).
  • Sa ai PUTZINA rabdare.

I. Trebuie sa faci Chaos Item de +4+add

1. Te duci la un shop (oarecare) si cumperi un item de +9 (armura, gloves, pants, arma etc.).
  2. Te duci apoi la goblin selectezi Create Chaos Item.
  3. In spatziu unde pui itemele pui asha: Itemul din shop+ 1 chaos.
  4. Dai combine si poate sa itzi iasa de Chaos Staff, Chaos Nature Bow Sau Chaos Axe.

• NOTA:Itemul de la shop este întrebuinÈ›at DOAR PENTRU A-TZI DA LUCK PANA LA 100%, EL NU ESTE OBLIGATORIU, dar este FOARTE UTIL pentru ca sa va iasa chaos item.
  • NOTA: Daca nu itzi iese din prima de +4 cu add potzi sa ii pui bless pana la +4 si/sau jewel of life pana are add ( nu ii trebuie mai mult de aditional damage +4)

II. Acum facem aripi de level 1

1. Cumparam un item de +9 din shop (armura, pantaloni, arma etc.)
  2. Ne ducem la Chaos Goblin in Noria.
  3. Selectam Regular Combination.
  4. In spatziul de la combinare pune Chaos item (de +4+add) + item de la shop + 1 chaos.
  5. Dam combine.

• NOTA: Tipul de aripi este aleatoriu creeat, deci poate sa iasa aripi de dark wizzard/dark knight/fairy elf.

III. Acum facem aripi de level 2

1. Mergem la Chaos Goblin in Noria.
  2. Alegem Regular Combination.
  3. Punem un item ideal (de CEL PUTZIN +4 dar si cu aditional) + aripi lvl 1 + 1 chaos + 1 Blue Feather (adik o pana)
  4. Dam combine.

• NOTA: La fel ca mai sus itemul care il pui este folosit pentru a-tzi da LUCK, aici luck poate fi mare 90%, si itemul exc sa fie unul bun!
  • NOTA: POATE SA VA CADA SHI LA 90%! Adik poate sa nu va iasa nimic, sa datzi combine shi sa va dispara shi itemele shi aripi lvl 1 shi pana.
  • NOTA: La fel ca mai sus aripile ies la intamplare, din aripi de DK pot ieshi aripi de Muse Elf, sau din aripi de DW pot ieshi aripi de BK, aici intervine norocul vostru, la fel shi cu optziunile aripilor indiferent de ce item exc pui la combinatzie

ACUM BAFTA LA FACUT ARIPI :-D :-D :-D :-D !!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Tutoriale Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum