| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
printzu
Data inscrierii: 20/Oct/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 02/12/2007 22:17 Titlul subiectului: Cont blocat aiurea ! |
|
|
| Adminul cu nicku Adyy mia dat ban 10 zile aiurea fara rațiune ....nici macar na scirs pe ecran sa vada toata lumea atata ca naveti voie sa pelcati sau ceva......a fost pk event nici macar na fost tota lumea aklo ...am vazut ca nam potiuni si m-am dus lore sa iau potiuni cand m-am intors av azut ca Amnesya ban 10 zile ...da nici macar na zis ca dc ....degeaba am intrebat .......nici un pretext na avut .....am crezut ca glumeste da vad ca nu .....TAXIMAN TEROG numa de aia ca are admin face ce vrea ...macar sa explice ca ce am facut ....TEROG SCOATE BANU CA LAM PRIMIT FARA MOTIV X(X(X(X(X(X ....MS ...anticipat ..>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
AdyY

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 214 Localitate: Bacau
|
Trimis: 02/12/2007 23:04 Titlul subiectului: |
|
|
hai sa iti zic eu...daca deranjezi eventu..cand stai in mijlocu si iti dai buff intru-na iei ban...ai inteles mai ales ca ti-am zis sa stai jos..si dupa ce ti-ai mai dat vre-o 3 buffuri si ai mai stati 2 min in mijloc dupa aia te-ai dus la loc..aja ca stai si sufera ceao... _________________ My Id:slicker_rullz@yahoo.com
 |
|
| Sus |
|
 |
Diabolik

Data inscrierii: 15/Dec/2006 Mesaje: 1341 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 03/12/2007 09:03 Titlul subiectului: |
|
|
Adiy asteptam printuri
Mutat la banati _________________ [url=http://s3.bitefight.ro/bite/c.php?uid=19332]THE LEGEND SAYS: WEREWOLVES ARE MEANT TO DIE!!![/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
AdyY

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 214 Localitate: Bacau
|
Trimis: 03/12/2007 17:33 Titlul subiectului: |
|
|
sincer as fi vrut sa va dau printurile ..le-am inconjurat cu rosu le-am evidentiat...dar am formatat calcu aja ca scz,... _________________ My Id:slicker_rullz@yahoo.com
 |
|
| Sus |
|
 |
|