TaxiMu official forum
Have Fun on TaxiMu
  Grupuri  ·  Inregistrare ·    Profil  ·  Mesaje private  ·   Autentificare     

FAQ · Cautare · Membri

dc eu??

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Banati
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
kogabriel

Data inscrierii: 28/Noi/2007

MesajTrimis: 30/11/2007 14:55    Titlul subiectului: dc eu?? Raspunde cu citat (quote)

bai pitbull u nu ai nici o dovada cu banu meu nu ai nici 1 print nimic esti chiarrrrrr.......... daca iti spun cum esti iti fac un compliment pai scoatemi banuuuuuuuuuuuuuuu :-(( :-(( :-(( :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :-(( :-(( :ranting:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
kogabriel

Data inscrierii: 28/Noi/2007

MesajTrimis: 30/11/2007 14:56    Titlul subiectului: :-o Raspunde cu citat (quote)

ce mai ai de spus......offf doamne ce mai admin mai taxi ia si u masuri sunt ca si mort fara bk meu :rip_1:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Fantoma
Banat
Banat
Fantoma

Data inscrierii: 26/Noi/2007

MesajTrimis: 30/11/2007 18:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bah copilule zi in pana mea charul banat... te-a intreat si Diabolik... aolo si numai posta peste tot sa nu te alegi cu ban pe forum! ai facut la spam... ai deschis 10000 de topicuri...in loc sa deschizi unu si sa postezi numele charului... aolooo :retard: :retard: :retard:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Banati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum