| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| De unde ati auzit de taximu? |
| Mi-a spus un prieten |
|
28% |
[ 11 ] |
| L-am gasit pe google |
|
10% |
[ 4 ] |
| L-am gasit pe Motor de cautare web (Xtreme, muonline top site lost, etc) |
|
36% |
[ 14 ] |
| Alt cumva ..... precizati cum |
|
23% |
[ 9 ] |
|
| Voturi totale : 38 |
|
| Autor |
Mesaj |
anonim

Data inscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 386 Localitate: anonim
|
Trimis: 13/12/2007 21:48 Titlul subiectului: eu am aflat de la var |
|
|
| de la un prieten mai exact de la varu meu |
|
| Sus |
|
 |
Fantoma Banat

Data inscrierii: 26/Noi/2007 Mesaje: 193 Localitate: C:\Program Files\TaxiMu Sesion 2\TaxiMu.exe
|
Trimis: 21/12/2007 13:31 Titlul subiectului: |
|
|
am azuit de TaxiMu de la fratemiu.. se juca... era lume..mi-a placut... m-am indragostit de svr... si uite " border="0" />) am ajuns admin _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
RedGhost

Data inscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 33 Localitate: Red Graveyard
|
Trimis: 27/12/2007 21:07 Titlul subiectului: |
|
|
Am o vechime mare in MU. Am avut in total cel putin 1000 rr ( nu fac misto, ma refer charurile adunate intre ele ). Pe toate serverele din noob am ajuns cat de cat respectat.Am cunoscut gloria cu numeroase guilduri de renume pe acele servere.Dupa "Marea Rafuiala a Adminilor" pe Tosa cand adminii si moderatorii am sters forumul a inceput o noua era. Mi-am schimbat numele in RedGhost si am transformat cel mai bun SM de pe BestMu.Guildul meu "RedCreW" care la inceput era luat la misto a ajuns sa aiba o "academie" fiindcă nu mai aveam loc de playeri full in guildul adevarat.Acest lucru l-am facut cu ajutorul prietenilor,ei au plecat...eu am plecat.Am spus ca fac o pauza si m-am apucat de alte MMO. Alt server de MU nou alte probleme...in dimineata in care am facut 100 rr am primit un set full (xp mic,si cu BK) seara cand am intrat din nou se daduse RR DB.Din acel moment am zis: "NO MORE MU". Din septembrie nu am mai jucat. A trecut octombrie,noiembrie,decembrie.
In seara de 23 Decembrie cautam impreuna cu un foarte bun prieten un joc MMORPG de plictiseala.El se culca fara succes.Intru pe TaxiMU sa vad cat de popular este ( nu imi trecea prin cap sa mai joc MU),ma enervez cand vad niste chestii (copyright stuff ) si ca prin farmec 5 minute pe chat si 3 minute pe site ma conving sa ma reapuc de MU.
Iata-ma aici
Scuzati ca v-am plictisit " border="0" />) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
HerTz

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 66 Localitate: Botosani
|
Trimis: 30/12/2007 23:10 Titlul subiectului: |
|
|
poy ... eu întâia data l-am vazut pe Xtreeme Top 100 ..... apoi am vb cu un priieten care joaka si el " Romanu " .... apoi am zis Sa-i da-mi bataie !!!!! _________________ Get RicH or Die Tryn and if you WanT sOme Come GeT Some >> |
|
| Sus |
|
 |
HerTz

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 66 Localitate: Botosani
|
Trimis: 30/12/2007 23:12 Titlul subiectului: |
|
|
Si acum TAXImu rullz :X _________________ Get RicH or Die Tryn and if you WanT sOme Come GeT Some >> |
|
| Sus |
|
 |
|