TaxiMu official forum
Have Fun on TaxiMu
  Grupuri  ·  Inregistrare ·    Profil  ·  Mesaje private  ·   Autentificare     

FAQ · Cautare · Membri

eroare la trade

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Probleme
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ionutbacau

Data inscrierii: 06/Ian/2008

MesajTrimis: 07/01/2008 00:21    Titlul subiectului: eroare la trade Raspunde cu citat (quote)

http://socares.evonet.ro/muzica/muprint/print1.jpg
in prin am facut trade .. am dat aripi si am luat soul si bless dar dupa ce s-a dat ok mi a aparut ceva de genu %#@$#%$^%&^#$%@#$@!$ pe ecran si
in stash nu mi au aparut jwlsurile care trebuiau sa mi vina mia .
nu ma supar ca am pierdut niste aripi dar macar sa mi se explice eroarea si sa se rezolve (p.s. in prin apare si cum injura o persoana :-D ) innocent

Daca mai patesc eroarea am sa fac print exact la mesaju care apare pe ecran unsure
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
goru

Data inscrierii: 14/Dec/2007

MesajTrimis: 07/01/2008 00:40    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acele jwl sunt de la GM Shop sau din CryWolf... deasta nu iti apar tie in inventar... nu ai ce face... unsure dupa ce se face CryWolf event dute in Cry si te umpli de jwl... (numai daca nu a scos Taxi jwl din CryWolf)
Sus
Bibu

Bibu

Data inscrierii: 11/Sep/2007

MesajTrimis: 07/01/2008 15:20    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De acuma cand vretzi sa luatzi jwls de la cineva intrebatzi de unde el are ;-) daca el are de la shopu din CryWolf zii ca numa el poate sa le foloseasca :whistle:

" Ti s-au dat 2 urechi si o singura gura pentru a asculta de 2 ori mai mult decat sa vorbesti."
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Probleme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum