| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
AspiriT

Data inscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 200 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 21/12/2007 14:15 Titlul subiectului: Forum Nou |
|
|
Guys, get a life. Cat timp vom mai sta aici? TaxiMu a crescut si are necesitate de un forum personalizat. La fel si de un MuSite personalizat. Am o sugestie. Eu fac un domeniu free unde stiu eu ca e bun. Facem un forum phpBB2 sau phpBB3, si un site tot cu MuSite la fel de bun, doar ca personalizat. Ce ziceti? Adica mi se pare natural ca cel putin forumul sa il avem cum vrem noi. _________________
[url]http://www.thewrestlinggame.com/wg.asp?w=10617[/url]Cine da click si se inregistreaza doar fara sa joace(daca nu vrea, daca vrea sa joace), dau o bere |
|
| Sus |
|
 |
AdyY

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 214 Localitate: Bacau
|
Trimis: 21/12/2007 14:54 Titlul subiectului: |
|
|
deacord cu andrey....eu cred ca taximu este printre cele mai bune sv...eu daor pe asta joc....imi plashe la nebunie....de asta zic sa facem cv personalizat numai al nostru;) _________________ My Id:slicker_rullz@yahoo.com
 |
|
| Sus |
|
 |
Fantoma Banat

Data inscrierii: 26/Noi/2007 Mesaje: 193 Localitate: C:\Program Files\TaxiMu Sesion 2\TaxiMu.exe
|
Trimis: 21/12/2007 15:09 Titlul subiectului: Re: Forum Nou |
|
|
| AspiriT a scris: |
| Guys, get a life. Cat timp vom mai sta aici? TaxiMu a crescut si are nevoie de un forum personalizat. La fel si de un MuSite personalizat. Am o sugestie. Eu fac un domeniu free unde stiu eu ca e bun. Facem un forum phpBB2 sau phpBB3, si un site tot cu MuSite la fel de bun, doar ca personalizat. Ce ziceti? Adica mi se pare normal ca cel putin forumul sa il avem cum vrem noi. |
mah frate si vrei sa zici ca am muncit ca prostu al tutoriale? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Diabolik

Data inscrierii: 15/Dec/2006 Mesaje: 1341 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 21/12/2007 15:19 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu as vedea de ce sa trec la phpbb3.
Dezavantaje ar fi si cel mai mare dezavantaj este timpul pierdut. _________________ [url=http://s3.bitefight.ro/bite/c.php?uid=19332]THE LEGEND SAYS: WEREWOLVES ARE MEANT TO DIE!!![/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
Fantoma Banat

Data inscrierii: 26/Noi/2007 Mesaje: 193 Localitate: C:\Program Files\TaxiMu Sesion 2\TaxiMu.exe
|
Trimis: 21/12/2007 15:20 Titlul subiectului: |
|
|
repet: Am muncit ca prostu?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
phalanx55

Data inscrierii: 20/Oct/2007 Mesaje: 99
|
Trimis: 21/12/2007 15:40 Titlul subiectului: |
|
|
Poy poate reusiti intr-un fel sa copiati toate topicurile importante din forumul asta vechi pe cel nou... ca sa nu munceasca Fantomitza degeaba  _________________ Ich bin das UberSoldat hier und ich töte Sie BladeTime... |
|
| Sus |
|
 |
AspiriT

|
Trimis: 21/12/2007 17:02 Titlul subiectului: |
|
|
Do I really gotta explain? Putem trece pe un host frumos, nice, iar toti userii vor fi salvati si probabil si topicurile, pentru ca o sa ii cerem lui zuppy un BACKUP! Adica baza de date e salvata si o putem baga pe noul host. Is that so hard to got it? Ce ziceti? _________________
[url]http://www.thewrestlinggame.com/wg.asp?w=10617[/url]Cine da click si se inregistreaza doar fara sa joace(daca nu vrea, daca vrea sa joace), dau o bere |
|
| Sus |
|
 |
Fantoma Banat

|
Trimis: 21/12/2007 17:04 Titlul subiectului: |
|
|
| AspiriT a scris: |
| Do I really gotta explain? Putem trece pe un host frumos, nice, iar toti userii vor fi salvati si probabil si topicurile, pentru ca o sa ii cerem lui zuppy un BACKUP! Adica baza de date e salvata si o putem baga pe noul host. Is that so hard to got it? Ce ziceti? |
1. ideea este buna imi place
2. zuppy are probleme cu MyForum
Deci ce facem? mie imi convine sa facem backup la acest forum _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Diabolik

Data inscrierii: 15/Dec/2006 Mesaje: 1341 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 21/12/2007 17:10 Titlul subiectului: |
|
|
Andrey daca tu vrei sa muncesti cateva zile poate chiar saptamani pentru un nou forum . Nu ai decat . Nu te opresc. Dar eu nu o sa pierd timp pentru asa ceva deoarece sunt multumit si cu acesta. _________________ [url=http://s3.bitefight.ro/bite/c.php?uid=19332]THE LEGEND SAYS: WEREWOLVES ARE MEANT TO DIE!!![/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
anonim

Data inscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 386 Localitate: anonim
|
Trimis: 21/12/2007 17:16 Titlul subiectului: |
|
|
acest forum e teribil de dezvoltat ,eu nu vad dc ar trebui schimbat ?
ca trebe sa aiba niste optiuni mai bune?
e soper si asa  |
|
| Sus |
|
 |
AspiriT

|
Trimis: 21/12/2007 18:10 Titlul subiectului: |
|
|
anonim tata, dc sa nu avem si aici cash mod? sau referral mod? Dc sa nu putea uploada pozele direct pe forum, fara a trebuie sa intre mai intai pe imageshack sau ami stiu eu pe unde? diabolik, daca imi faci rost de backup, in 1-2 zile mare ai forumul nou facut:) _________________
|
| Sus |
|
 |
anonim

Data inscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 386 Localitate: anonim
|
Trimis: 21/12/2007 18:18 Titlul subiectului: |
|
|
cred ca ai dreptate...e mai usor de operat acel forum ...e elegant ,dak poti sal faci ar fi nice  |
|
| Sus |
|
 |
Fantoma Banat

|
Trimis: 21/12/2007 19:52 Titlul subiectului: |
|
|
bun deci gata cu OFF-topic... Andrey daca tu vb cu zuppy si este de acord sa iti dea DB-ul.. tu incearca.... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|