| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Bibu

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 383
|
Trimis: 21/12/2007 00:07 Titlul subiectului: Iteme care nu cad din box |
|
|
TAXI daca ai putea sa pui sa cada din box Knight Blade Dragon Sper si alte arme care nu cad nici macar ne ideal
Daca Nu se poate macar sa se puna in Shop cum era inainte in Cry Wolf
Sar'na  _________________ " Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar."
" Ti s-au dat 2 urechi si o singura gura pentru a asculta de 2 ori mai mult decat sa vorbesti." |
|
| Sus |
|
 |
BebelushaPunk

Data inscrierii: 03/Aug/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 21/12/2007 17:55 Titlul subiectului: sal |
|
|
| Chiar ca ar fii mijto daca ai pune Man si mie imi ete dor de un king blade super bun :X:X:X si Divine Sword of arhanghel daca sar gasi mai ushor si Sword of distruction cu op mai bune ar fii cool |
|
| Sus |
|
 |
AdyY

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 214 Localitate: Bacau
|
Trimis: 21/12/2007 19:06 Titlul subiectului: |
|
|
da asta nu e nik...da si eu vreau la fel...dar eu zic te rog eu mult taxi...scoate jwls de la crywolf magazin....pt ca magazinu ala este acolo tot momentul si...prea numeroase jwls..si nu mai munceste nimeni _________________ My Id:slicker_rullz@yahoo.com
 |
|
| Sus |
|
 |
BebelushaPunk

Data inscrierii: 03/Aug/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 21/12/2007 19:11 Titlul subiectului: sal |
|
|
| Sa stii ca ar fii o idee sa fie scos acel shop de akolo pt ca totzi ishi iau de akolo jwl . Daca luam si jwl din shop cu ce osa facem trade ? cu boc care abia gasesti mare 3 pe ora daca ai noroc la invazie? Dar fenrirul sa raman pt ca acela se face mult prea, adica itemele necesare se gasesc greu |
|
| Sus |
|
 |
|