TaxiMu official forum
Have Fun on TaxiMu
  Grupuri  ·  Inregistrare ·    Profil  ·  Mesaje private  ·   Autentificare     

FAQ · Cautare · Membri

Mi so blocat erou in Ayda(LordDeSeys)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Probleme
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
LordDeSeys

Data inscrierii: 04/Dec/2007

MesajTrimis: 04/12/2007 14:46    Titlul subiectului: Mi so blocat erou in Ayda(LordDeSeys) Raspunde cu citat (quote)

Sal....mesaj pt taxi si il rog elegant dak poate sa fac ceva pt Bk-u meu....mam teleportata in Ayda cu el si mia dat o eroare....si d fiecare data cand vreau sa intru cu LordDeSeys imi da aceiasi eroare.. :-( ...PS:dak poti sal aduci tu d acolo....MS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LordAdmin

LordAdmin

Data inscrierii: 11/Dec/2006

MesajTrimis: 04/12/2007 19:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te loghezi pe site(taximu.servegame.com) si acolo in control panel ai optiunea Warp(e a doua de la stanga la dreapta), apasa pe buton , acum iti apare o pagina pe care poti selecta caracterul si harta apoi apesi pe butonul warp din stanga de la cancel
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Probleme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum