| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
HHH Vizitator
|
Trimis: 06/10/2007 11:26 Titlul subiectului: Mortal Kombat 4 |
|
|
Mortal Kombat 4
Cu mii de ani in urma, intr-o lupta cu decazutul Elder God, cunoscut sub numele de Shinnok, eu am fost raspunzator de moartea unei intregi civilizatii.
Pentru a salva pamanturile de amenintarea lui Shinnok, am purtat un razboi care a aruncat Pamantul in secole de intuneric si l-a exilat pe Shinnok intr-un loc numit Netherealm.
Acum, dupa infrangerea lui Shao Kahn prin intermediul razboinicilor Pamantului, Shinnok a reusit sa scape din inchisoarea sa din Netherealm.
Razboiul va mai fi purtat inca o data.
Numai ca de data aceasta poate fi castigat de muritori. - The Words of Raiden
Lupta cu unul dintre cele 15 personaje. Cu noi arme care taie si lovesc
dincolo de orice imaginatie. Cea mai avansata simulare de lupta pe care ai vazut-o vreodata. Esti gata sa accepti provocarea?
cateva imagini din jok
Pentru Download pm my si va dau Linkul |
|
| Sus |
|
 |
AdyY

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 214 Localitate: Bacau
|
Trimis: 06/10/2007 15:20 Titlul subiectului: |
|
|
gg marpha gorule;);)
problema e ca habar nam sa joc:)) _________________ My Id:slicker_rullz@yahoo.com
 |
|
| Sus |
|
 |
HHH Vizitator
|
Trimis: 06/10/2007 18:32 Titlul subiectului: |
|
|
| AdyY a scris: |
gg marpha gorule;);)
problema e ca habar nam sa joc:)) |
lasa k invetzi " border="0" />) voi face si un tutorial pt asta  |
|
| Sus |
|
 |
AdyY

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 214 Localitate: Bacau
|
Trimis: 06/10/2007 20:37 Titlul subiectului: |
|
|
sa traiesti:* cu in " border="0" />) _________________ My Id:slicker_rullz@yahoo.com
 |
|
| Sus |
|
 |
melkaire
Data inscrierii: 30/Oct/2007 Mesaje: 25 Localitate: HD
|
Trimis: 30/10/2007 19:19 Titlul subiectului: |
|
|
MK4 Sau Mortal Kombat 4 i cel mai ACTIV joc P VS P din jocurile P VS P aja ca NO COMENT!!!! Si cn nu site sa joace???? Intra si u la options maneeeeeeeeee!!!!!! Si naruto Way Of The Ninja i P VS P si i mortal _________________ What is that thing on the floor...10mins later=> that thing is still there....10mins later=> that thing is freaking me out...10mins later=> Someone COME KILL THE THING!!! |
|
| Sus |
|
 |
anonim

Data inscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 386 Localitate: anonim
|
Trimis: 02/01/2008 18:23 Titlul subiectului: |
|
|
eu cand eram mai mic jucam Mortal Kombat 4 si stiam niste fatalitati la Sfarsit ma transformam in dragon si ii rontaiam ..sau le dadeam una si ii spargeam " border="0" />) era tare |
|
| Sus |
|
 |
|