TaxiMu official forum
Have Fun on TaxiMu
  Grupuri  ·  Inregistrare ·    Profil  ·  Mesaje private  ·   Autentificare     

FAQ · Cautare · Membri

MS 5 secunde ?

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Propuneri si Sugestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ciuk

Data inscrierii: 30/Iul/2007

MesajTrimis: 09/08/2007 15:43    Titlul subiectului: MS 5 secunde ? Raspunde cu citat (quote)

La SM full agility cum e posibil sa tina MS 5 secunde ? Nu stiu daca mi se pare mie ...dar MS tine teribil de putin ... daca asa este setat serverul cred ca s-a facut o gresala foarte mare pentru ca si asa serverul este intesat de BK, iar cei care sunt fani SM sunt dezavantajati pentru ca SM-ul fara MS e ca nunta fara lautari ...nu e bun de nimic. Este adevarat ca MS are absorb mare pe serv asta dar fiecare rasa are avantajele si dezavantajele ei. Atata timp cat SM nu face dmg mai mare de 40k (asta cu set anubis si imp) este normal sa aiba aparare puternica ...dar si timpul MS ar trebuii sa fie minim de 20-30 secunde. Cei care au conceput char-urile astea cred ca nu au fost niste habarnisti ...deci va rog luati in considerare acest post si faceti timpul pentru mana shield undeva intre 20-30 secunde (daca este tare mare iar nu e bine ...de data asta pentru celalalte rase)

Deasemenea as mai avea o propunere: Atunci cand omori un mob si altcineva vrea sa ia itemul respectiv ii apare mesajul "this item don't belong to you X" (sau ceva la modul asta) ...cred ca si aici ar trebui marit timpul
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sprite

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 09/08/2007 16:20    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

crezi tu multe dar degeaba.....tie greu sa dai click dreapta o data la 5 secunde si mana shield are absorb 100% deci nimeni nu te poate atinge nici 10 bk deodata.
[URL=http://www.taximu.myforum.ro/tutoriale-vf19.html]MS 5 secunde ?[/URL]
[URL=http://www.taximu.myforum.ro/seturi-full-si-admine-vf27.html]MS 5 secunde ?[/URL]
MS 5 secunde ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Propuneri si Sugestii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum