| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ZaZza

Data inscrierii: 04/Iun/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 22/07/2007 01:18 Titlul subiectului: O sugestie de PK event |
|
|
Propun ca de fiecare data cand se face PK event sa se faca separat adik. MG vs. MG, ELF vs. ELF, BK vs. BK, DL vs.DL , SM vs.SM. Pentru ca, Taxi nu toata lumea are set full pentru ca de fiecare data cand este PK event apar si cativa cu seturi full si toata lumea stie ca BK este cel mai tare caracter in SET(adik are cele mai tari seturi) si nu zic ca si face un dmg de 60 kk+ in care un alt char moare din întâia " border="0" />) + life swel care ii tripleaza viatza. Deci in nici intr`un caz un MG sau Elf sau SM sau DL nu o sa bata un BK! De aceea rog ca toti adminii daca sunt de acord cu ideea mea sa faca event cu fiecare separat ca toata omenirea sa aiba o sansa la primul loc! Nu am nici o reclamatie in privintza eventului PK toate la cate am participat eu au decurs bine cu mici exceptii ca se baga societatea aiurea in seama si nu asculta ce zicea adminul care facea eventul!
Ah am uitat sa corectez DL`ul mai are o sansa in fazta la un BK cand da cu FireScream dar numa si numai daca BK-ul nu apuca sa`l atinga ca daca l`a atins " border="0" />) stiti ce se intampla " border="0" />) |
|
| Sus |
|
 |
Diabolik

Data inscrierii: 15/Dec/2006 Mesaje: 1341 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 22/07/2007 07:50 Titlul subiectului: |
|
|
Tu zici la pk event. Dar pe "teren" bk creste cel mai greu.
Cat despre Pk pe rase am facut eu . Dar dureaza de 2 ori cat un normal pk fiindcă x are 1dl 1sm 1mg 1elfa si 1 bk. sI PRIMADA ZIC PK EVENT PENTRU ELFE... (X SE BAGA PE ELFA) DUPIA pk event pentru sm (X se baga pe sm) tot asa.
So Batle Is not for Magic Gladiator & Elf. Is only 4 the warriors . Blade Knight's Soul Master & Dark Lord. _________________ [url=http://s3.bitefight.ro/bite/c.php?uid=19332]THE LEGEND SAYS: WEREWOLVES ARE MEANT TO DIE!!![/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
Midnighte
Data inscrierii: 23/Iun/2007 Mesaje: 10 Localitate: Vaslui
|
Trimis: 26/07/2007 19:47 Titlul subiectului: |
|
|
Diabolik,propunerea ta e buna.Insa,MU Online e fost creat foarte GRESIT ! Spre exemplul cel mai clar,BK rules after all races...adica nimeni nu poate face un BK full set full,decat un BK la fel full si set full,si in cel mai bun caz un DL cu set full si firescream cu conditia ca BK sa ii dea miss .Oricum,MU este un joc extrem de interesant,insa pur imperfect ,cea mai tare rasa fiind BK,fara nici un alt adversar redutabil din alta rasa.De aceea,daca ai cerceta Diabolik,ai vedea ca fiecare PK event e castigat de un BK.Chiar daca creste mai greu decat un SM,ELF,MG or DL,totusi asta nu ar trebui sa influenteze un event bine organizat (ca cele organizate de tine ).Wow,Lineage II sau Guild Wars 2 caractere "goale" ( :> " border="0" />) ) se pot bate cu sanse de castig 50-50 |
|
| Sus |
|
 |
Diabolik

Data inscrierii: 15/Dec/2006 Mesaje: 1341 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 26/07/2007 20:13 Titlul subiectului: |
|
|
Facetiva bk atunci cine va opreste? :salut: _________________ [url=http://s3.bitefight.ro/bite/c.php?uid=19332]THE LEGEND SAYS: WEREWOLVES ARE MEANT TO DIE!!![/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
Octavianus

Data inscrierii: 08/Aug/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: 08/08/2007 23:34 Titlul subiectului: |
|
|
Diabolik, ceea ce zici u este adevarat, dar ii dau dreptate si lui zazza si mi se pare o idee f buna, atunci sortzii ar fi egali. Eventual sa se faca pk event cum zice zazza, si cei mai buni dintre cei mai buni sa se confrunte intr-alt pk..., Duel Masters . Ce zicetzi? :renske: ;) |
|
| Sus |
|
 |
AspiriT

Data inscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 200 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 08/08/2007 23:36 Titlul subiectului: |
|
|
La fel aceeasi problema. MG vs BK. Cam asa iese. In plus sunt 5 rase... _________________
[url]http://www.thewrestlinggame.com/wg.asp?w=10617[/url]Cine da click si se inregistreaza doar fara sa joace(daca nu vrea, daca vrea sa joace), dau o bere |
|
| Sus |
|
 |
Octavianus

Data inscrierii: 08/Aug/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: 08/08/2007 23:57 Titlul subiectului: |
|
|
Pff... eu shtiu frate, da' km asta ar fi solutzia, sa impaci si kpra si varza..  |
|
| Sus |
|
 |
HHH Vizitator
|
Trimis: 18/08/2007 07:23 Titlul subiectului: mdea... |
|
|
yo nu mai fac PK event pe rase...Diabolik are dreptate yo chem elfele si vine Diesel si le omora pe toate " border="0" />)....cel mai bn e PK natural sau la gramada " border="0" /> |
|
| Sus |
|
 |
mihai91

Data inscrierii: 06/Noi/2006 Mesaje: 225 Localitate: Constanta
|
Trimis: 18/08/2007 09:19 Titlul subiectului: |
|
|
daca sti sa joci cu sm ( tel+ lightining ) ai sanse mari sa bati un bk.... _________________ ------------------------------
<b>Nimeni nu stie ce are pana nu pierde acel ceva. Suntem atat de obisnuiti cu prezenta celor dragi, incat ne dam seama de importanta lor doar cand nu mai sunt acolo</b>
[url=http://s2.bitefight.ro/c.php?uid=55007]SITE PENTRU TOTI TAXIMANIACI !!][/url] |
|
| Sus |
|
 |
ZaZza

Data inscrierii: 04/Iun/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 19/08/2007 07:20 Titlul subiectului: |
|
|
mihai io iti promit ca atunci cand tu cu SM set full ai sa faci un bk set full cu tele+lighting care e o vraja de "vrajeala" " border="0" />) io imi dau silintza sa ma fac popa " border="0" />). uiti in schimb ca bk-ul are life swel ceea ce inseamna cam 300kk viatza deci ai de mancat mult ca sa`l faci chiar daca el sta degeaba " border="0" />) . Poti sa`l faci doar in cazul in care ramane (foarte improbabil) fara potiuni de viatza si atunci mai stai 5 minute cu dmg-ul tau de mare 20kk pe un bk ca sa`l faci " border="0" />)
Dar asta e unii isi dau cu parerea fara sa stie! Io am toate caracterele si stiu care e treaba cu fiecare. Cel care nu are il sfatuisc sa`si faca si atunci o sa`si schimbe parerea in privintza SM-ului! SM este inferior MG-ului si DL-ului la DL al fel cu conditia sa`i dea miss pentru ca toata lumea stie ca DL are cel mai prost defence cu tot cu set full " border="0" />) . Ramane de discutat la Elf aici nush care e mai inferior . Daca ar fi voie cu mana shield la pk eventuri atunci SM are sansa pentru ca BK tot ramane fara potiuni pe cand SM nici nu trebuie sa le foloseasca decat cateva ca tot ii ia ceva de la ref.
Multumesc pentru intelegere. Bafta la citit " border="0" />) Deci BK Rulles in toate privintzele! Este un caracter Incomparabil cu celelalte 4 caractere din MuOnline!
 |
|
| Sus |
|
 |
NoBoDy Vizitator
|
Trimis: 18/09/2007 21:04 Titlul subiectului: |
|
|
" border="0" />) " border="0" />) la pk pe rase tine ff mult la gramada tine cateva min |
|
| Sus |
|
 |
inuyasha

Data inscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 217 Localitate: demon world
|
Trimis: 18/09/2007 21:37 Titlul subiectului: |
|
|
mda deci sa va anunt o elf bate un bk daca e buna si il poate tzine ingetat daca acesta nu are ice rings si pand sau sunt slabe iar sm are sanse folosind teleport si nova care face cel mai mare damage la sm dar e greu cu incarcatu un dl poate face un bk daca e pe cal si cu raven marindusi def ff mult asta ar insemna ca face chaos cu fire utilizând critical daca nu stiati dl are cel mai mare damage dintre toti iar mg nu stiu nu am jucat cu el mise pare varza _________________
[URL=http://img76.imageshack.us/my.php?image=adminsrm3.jpg] [/URL]
[URL=http://www.BannerBreak.com/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|