| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
alexuza92
Data inscrierii: 21/Noi/2006 Mesaje: 7
|
Trimis: 14/08/2007 13:18 Titlul subiectului: Pentru ADMINI |
|
|
| eu propun ca dupa fiecare event si nu numai adminii sa mai ii indemne pe jucatorii sa mai si voteze jocul pt a face cat mai multe puncte pt a fi cat mai cunoscut.....k am constat k nimeni dar absolut nimeni nu zice sa intram sa votam...deci nu ar fi o idee rea |
|
| Sus |
|
 |
HHH Vizitator
|
Trimis: 18/08/2007 07:21 Titlul subiectului: ... |
|
|
Ok...yo unu o sa dau makr de 5 ori pe zi....sa voteze " border="0" /> |
|
| Sus |
|
 |
mihai91

Data inscrierii: 06/Noi/2006 Mesaje: 225 Localitate: Constanta
|
Trimis: 18/08/2007 09:16 Titlul subiectului: |
|
|
e buna ideea... dar chiar crezi , ca atunci cand vor vedea vor da exit repede si vor vota srv? :renske: _________________ ------------------------------
<b>Nimeni nu stie ce are pana nu pierde acel ceva. Suntem atat de obisnuiti cu prezenta celor dragi, incat ne dam seama de importanta lor doar cand nu mai sunt acolo</b>
[url=http://s2.bitefight.ro/c.php?uid=55007]SITE PENTRU TOTI TAXIMANIACI !!][/url] |
|
| Sus |
|
 |
ZaZza

Data inscrierii: 04/Iun/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 19/08/2007 07:26 Titlul subiectului: |
|
|
io nu inteleg ce va agitati asa. Cei care le pasa de server sa il voteze ceilalti oricum ca sa se logheze sa dea reset sau clear la char trebuie sa voteze ca altfel nu intra pe site " border="0" />) . Dar nu zici ca nu ar fi rau. Macar un admin de vreo 3 -4 ori pe zi sa zica pe Global "Vote TaxiMU"  |
|
| Sus |
|
 |
unreal

Data inscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 129 Localitate: Braila
|
Trimis: 27/08/2007 22:10 Titlul subiectului: Re: Pentru ADMINI |
|
|
| alexuza92 a scris: |
| eu propun ca dupa fiecare event si nu numai adminii sa mai ii indemne pe jucatorii sa mai si voteze jocul pt a face cat mai numeroase puncte pt a fi cat mai cunoscut.....k am constat k nimeni dar absolut nimeni nu zice sa intram sa votam...deci nu ar fi o idee rea |
Nu e chiar asha... unii admini chiar ii indeamna pe jucatori sa voteze... cei drept foarte rar... dar totusi e ceva... |
|
| Sus |
|
 |
|