| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Xxaz
Data inscrierii: 09/Dec/2007 Mesaje: 22 Localitate: Calarasi
|
Trimis: 16/12/2007 19:02 Titlul subiectului: Propunere |
|
|
Se pare ca vin si eu cu o propunere ... Credeti ca ar mai misto dak in arena sar baga macar 3 stath pentru ca sa nu ne mai teleportam in lorentia , devias,.....etc ??
Si cred ca am si o sugestie ..... Mie nu ami place cum se port admini la eventuri nu toti unii ii am eu pe o lista mare  
1. De exemplu sa nu mai faca Event Pk la gramada fiindk asa nu poti da sansa a ramane macar in sferturi sau chiar finala , este altceva cand il bati pe unul si Adminul scrie pe global "Xxaz Win" ati da mai mult curaj de joc !
2. Nu ami mai place o chestie , ori care admin cand intra sa nu se mai grabeasca la event !Daia este admin sa aiba rabdare cu playeri si totul la event sa decurga cat mai frumos !
3. Am observat la unii admini la pk event nu numara si ei natural adik de exemplu 5
4
3
2
1
start
ei zic direct asa 5,4,1 0 mie nu mi se pare normal chestia asta si multi playeri va spun ca nu sunt multumitit de numaratoarea asta !
3. La race unii admini fac print screen cu castogatorii si dupa verifica , in schimb unii dabia astepta sa dea premiul si sa zica AFK
4. Am observat ceva la toti admini pe server....Vreau sa va intreb si eu de unde au toti caractere full perefecte si cate 200,300 de soul si bless ??? am stat si am gandit-o bine , dak este admin acma nu insemana ca rebe sa fure din shop sa isi faca caracterul lui mare !
C-am atata am avut de zis si eu la categoria Propuneri si sugestii !     |
|
| Sus |
|
 |
Fantoma Banat

Data inscrierii: 26/Noi/2007 Mesaje: 193 Localitate: C:\Program Files\TaxiMu Sesion 2\TaxiMu.exe
|
Trimis: 16/12/2007 22:26 Titlul subiectului: Re: Propunere |
|
|
| Xxaz a scris: |
4. Am observat ceva la toti admini pe server....Vreau sa va intreb si eu de unde au toti caractere full perefecte si cate 200,300 de soul si bless ??? am stat si am gandit-o bine , dak este admin acma nu insemana ca rebe sa fure din shop sa isi faca caracterul lui mare !
C-am atata am avut de zis si eu la categoria Propuneri si sugestii !     |
Majoritatea cumpara charuri.. si sa stii ca avem voie sa luam aripile din GM Shop a le punem pe alte charuri.. sau sa ne utilizam si noi de bok si de jwl pt a ne face seturi sa le punem pe admin... dar faza e ca unii admini .... aduk playerii la GM shop... cand dai la trade si ii zici lu X "arata-ma si mie aripile tale" sunt exact ca cele de la GM Shop ==> adminii duc playerii la GM Shop...
In legatura cu numaratoarea: daca un admin mai greseste si zice 5,4,2,1,0 si a mancat 3 este facut analfabet... si zic ca mai bn e sa se numere corect.. dar si voi trebuie sa intelegeti ca adminii mai noi au emotii...cum am avut si yo in întâia zi cand mi-a dat Taxi adminu... numai nimeream nici un cuvant sa il scriu corect.. scriam numai tampenii... zicea ca nici nu am calcat pe la puscaria numita de Porfesori si Parinti "scoala" ... dar ma rog asta este alt lucru..
Acum sa vorbim putin despre Race: este un event îndeajuns de greu de concretizat pentru ca nu poti face decat un lap acest event.. daca faci 2 sau mai numeroase se triseaza.. la Finish cand ajung playerii sar toti pana si ultimul care a venit zice "yo 1 admin" si se supara si se injura si de la chestii deastea apar confictele care aduc la ban pe char... de la ban pe char ajunge ban pe alte charuri...iar de la asta (playerul fiind nervos) ajunge sa isi faca charuri obscene si sa injure adminu pana ce va primi block account si ban Ip.. de acceea Adminul trebuie sa faca pe plac la toata lumea (lucru ce este suficient de greu de realizat) pentru că ar putea aparea "evenimente" deastea... ma bucur ca voi mai postati si sugestii la adresa serverului... dar trebuie sa stiti si voi ca adminii nu trebuie sa fie mereu odihniti... adminul nu trebuie sa faca mereu un event... yo unu fac eventuri pentru ca imi place... la trivia tre` sa ma pregatesc mai bn căci daca pun intrebari din Mu se trezeste mulțimea ca nu am cultura generala... daca pun intrebari din materii ma face omenirea tocilar... deci este destul de greu... la PK este cel mai bn fiindcă nu sunt reguli care ar putea enerva playerii sau alte chestii deastea... tot ce trebuie sa faca este sa se omoare cand sunt numiti si dupa sa treaca in bucată stanga, respectiv partea dreapta...... Cam atat am avut de spus... Have Fun! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Xxaz
Data inscrierii: 09/Dec/2007 Mesaje: 22 Localitate: Calarasi
|
Trimis: 17/12/2007 14:16 Titlul subiectului: |
|
|
| Am inteles Triple ms frumos de raspuns ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|