| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
beAthoOweEn
Data inscrierii: 09/Iul/2008 Mesaje: 1 Localitate: hD
|
Trimis: 10/07/2008 22:16 Titlul subiectului: un admin sa citeasca va rog frumos :( |
|
|
Numele Contului Meu Este : zymotix
rog extrem mult pe un admin sa imi faca 2 caractere : Dark Knight = ZymotixEr | Dark Wizard = woof
va rog foarte mult deoarece eu nu'mi pot face caractere pt. k am o problema cu placa video si nu'mi apare butonuL Create!
VA ROG FRUMOS!!
astept
multumesc anticipat
daca vrea cineva sa vb dati add la id de mess senzi_hd plzz! _________________ [url=http://taximu.eu]TaxiMu Site[/url] |
|
| Sus |
|
 |
good_bm
Data inscrierii: 24/Iul/2008 Mesaje: 3 Localitate: deva
|
Trimis: 28/07/2008 01:58 Titlul subiectului: admin plss citeste ii seris nu ii gluma |
|
|
plss sa incercati sa va dati seama si sa securizati tot cum poate cineva sa imi fure accontu si nu numai mie si la varumio ni le-o furat si ncum se poate sa lucrez atata la un accont si sa mi-l fure am avut seturi am avut numeroase am avut aripi lvl 3 pe fiecare caracter daca nu se pot lua masuri macar sa imi dea adminu ce am avut pe celallt cont imi fac altu si sa imi dea macar seturile ce le-am avut ca rr imi fac yo da sa imi dea seturyle si nu sunt singuru care pateste asa ceva multi au patin si din cauza aasta sa-u lasat de mu eu nu ma las de mu dar vreau sa se ia masuri in potriva acelor hackeri sa nu mai fure si alte acconturi ( si am uitat ceva si varumio avea o gramada de lucruri acolo plsss plss plss plss sa se ia masuri |
|
| Sus |
|
 |
good_bm
Data inscrierii: 24/Iul/2008 Mesaje: 3 Localitate: deva
|
Trimis: 28/07/2008 01:59 Titlul subiectului: admin plss citeste ii seris nu ii gluma |
|
|
plss sa incercati sa va dati seama si sa securizati tot cum poate cineva sa imi fure accontu si nu numai mie si la varumio ni le-o furat si ncum se poate sa lucrez atata la un accont si sa mi-l fure am avut seturi am avut multe am avut aripi lvl 3 pe fiecare caracter daca nu se pot lua masuri macar sa imi dea adminu ce am avut pe celallt cont imi fac altu si sa imi dea macar seturile ce le-am avut ca rr imi fac yo da sa imi dea seturyle si nu sunt singuru care pateste asa ceva multi au patin si din cauza aasta sa-u lasat de mu eu nu ma las de mu dar vreau sa se ia masuri in potriva acelor hackeri sa nu mai fure si alte acconturi ( si am uitat ceva si varumio avea o gramada de lucruri acolo plsss plss plss plss sa se ia masuri |
|
| Sus |
|
 |
|