TaxiMu official forum
Have Fun on TaxiMu
  Grupuri  ·  Inregistrare ·    Profil  ·  Mesaje private  ·   Autentificare     

FAQ · Cautare · Membri

Unban TheHunter

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Banati
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DarkOne

DarkOne

Data inscrierii: 08/Iun/2007

MesajTrimis: 26/12/2007 14:15    Titlul subiectului: Unban TheHunter Raspunde cu citat (quote)

Deci vreau sa vad pozele cum am facut pk pe admin , am deranjat eventul si pk pe concurenti , pk pe concurenti a facut si bladex dar adminul probabil fiind prieten bun cu el la iertat deci vreau sa mi se unbaneze caracterul sau sa vad macar cum am facut pk pe admin cand eu nu am nici 1 rr :weep:
EDIT:D c nu raspunde nimeni la cererea mea sau va credeti cu musca pe caciula si aveti ceva cu mine
Diabolik

Diabolik

Data inscrierii: 15/Dec/2006

MesajTrimis: 26/12/2007 16:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

TheHunter Banat 20 Zile Ore ramase : 476 Hours Motiv ;pk la race cu firescream,deranjare event, pk pe ad Banat de : AskWho

Asteapta raspunsul lui.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DarkOne

DarkOne

MesajTrimis: 26/12/2007 19:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda....deci au trecut cateva ore bune de cand am ban si de cand am postat si vad ca domnul askwho nu are nimic de zis :rant: :rant: :rant: cer sa mie umbaneze caracterul fără întârziere sau am sa pun io 2 poze cum domnul askwho a dat 3 banuri intrun minut pentru deranjare pk event si nu lea executat deci eu de cand joc pe acest de pe 97D nu am avut niciodata ban si vine domnul askwho si imi da 20 de zile :rant: cel putin dak imi dadea 3 zile pentru ca era întâia abatere sau sa puna si poze cum lam omorat ziceti si voi cum poate un dl fara rr sa omoare un admin care pe deasupra mai e si BK :rant: UNBAN ME!!!!
Tinand cont ca este Craciunul deci este sarbatoare trebui sa-ti dasi seama ca este4 posibil ca acel admin nici macar sa nu fie acasa.
De ce nu te-ai gandit inainte de a face prostii pe server ?
Tu zici ca ai luat ban fara motiv? Ok atunci eu zic asa:
Chiar in acest ocazie vei avea unban insa daca se adevereste ca ai luat bann real poti sa spui ca nu mai ai caracterul respectiv!
Deci unbaned pana cand se vor pune printurile!
DarkOne

DarkOne

MesajTrimis: 27/12/2007 14:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda...deci au trecut aproape 24 de ore decat am ban pe DL iar domnul askwho nu a avut nici macar bunul simt sa puna un print cand facea pk pe el.
Deci?........Diabolik sau Taxi imi deblocheaza si mie cineva charul?
Diabolik

Diabolik

MesajTrimis: 27/12/2007 15:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai postat in 26.12 Iar un admin poate raspunde in termen de 2 zile. Asteapta pana pe 28.12 Fara sa mai postezi.
DarkOne

DarkOne

MesajTrimis: 28/12/2007 12:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci cum ziceai u Diabolik sa astept pana pe 28.12 uite ca a venit si 28.12 si askwho nu a dat nici un semn de viata deci astept unban closedeyes
Diabolik

Diabolik

MesajTrimis: 28/12/2007 12:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

TheHunter A fost unbanat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TaxiMu official forum -> Banati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum